Nations League kaarten

Koop Nations League kaarten bij officiële ticketverkopers. Hieronder staat alles wat je moet weten omtrent de kaartverkoop van de Nations League.

Koop tickets Nations League

Hotels Nations League

Boek je hotel tijdens de Nations League bij Booking.com.

Boek je hotel

Ticket portaal

Voetbalfans kunnen kaarten kopen via een bestaand account bij de UEFA, of door zich nieuw te registreren. Fans hebben tot 12 februari 2019 om zich in te schrijven op de wachtlijst.

Zeer waarschijnlijk zal de vraag naar tickets groter zijn dan het aanbod. De UEFA zal de kaarten voor de Nations League toewijzen op basis van een eerlijke en transparante procedure.

Prijzen kaarten

Prijzen voor de kaarten van de Nations League bedragen tussen de €30 en €120 voor categorie één. De prijs voor een finaleticket bedraagt van €40 voor categorie drie tot €150 voor categorie één.

Toegangskaarten voor gehandicapte supporters zijn beschikbaar voor alle wedstrijden van de Final Four, voor de prijs van categorie drie. Het ticket voor de begeleider is gratis.

Super Zondag tickets

De troostfinale en de finale van de Nations League Finals worden beide op zondag 9 juni 2019 gespeeld. Een Super Zondag ticket geeft voetbalfans de kans om hun team sowieso in actie te kunnen zien, afhankelijk van de wedstrijd waarin het land speelt. Bijvoorbeeld, als het Nederlands Elftal de finale weet te bereiken, dan ontvang je als fan een kaart voor de finale. Mocht Oranje onverhoopt verliezen in de halve finale, dan ontvang je een ticket voor de troostfinale.

Super Zondag tickets besparing

Super Zondag tickets geven fans de kans om te besparen op de kosten, want zo'n kaart heeft de prijs van de troostfinale. Als het vooraf gekozen land de finale haalt, dan ontvang je dus een finaleticket voor de prijs van een ticket voor de troostfinale. Dit is dus goedkoper dan een enkele finalekaart.

Je kan tot €30 besparen op een categorie één kaart; een Super Zondag ticket kost €120 voor de troostfinale óf de finale. Een ticket voor alleen de finale kost €150.

Super Zondag kaarten kosten €120 voor categorie één, €65 voor categorie twee en €30 voor categorie drie.

Bezorging kaarten

De kaarten voor de Nations League Finals worden per e-mail bezorgd, waardoor je het stadion kunt betreden door de code op je mobiele telefoon te laten scannen.

Categorieën

Categorie Plaats
Categorie 1 Centrale positie
Categorie 2 Hoofdzakelijk in de hoeken
Categorie 3 Achter de goals
Rolstoel 1 rolstoel en 1 begeleider
Snelle toegang 1 snelle toegang en 1 begeleider

Je kan maximaal 4 kaarten per persoon bestellen uit dezelfde prijscategorie. Tickets staan geregistreerd op naam.

Koop tickets Nations League

Deel 'Officiële Nations League tickets kopen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Koop Nations League kaarten bij officiële ticketverkopers. Hieronder staat alles wat je moet weten omtrent de kaartverkoop van de Nations League.